Ankomst YWAM Liberty

Endelig er eg her! I går ankom eg det som vil bli min heim og arbeidsplass det neste året. Det er ein surrealistisk følelse, men det føles rett! Alt faller på plass: Hawaii 14 år siden, jobb offshore, UiO Skjærgårdsheimen, reisen ned i fjor høst og DTSen på Salomonøyene har alt vært ein forberedelse for tjenesten min ombord.

Vi ligger nå til kai i Lae, vest på hovedøyen av Papua Ny Guinea. Her skal vi ligge i to uker før ferden går videre til Bougainville der vi skal begynne med de første medical outreachene for skipet. Eg er veldig spent på kordan ting vil komme til å se ut og på hvilke måter eg kan være med å bidra. Eg er definitivt på dypt vann, men det er i sånne situasjoner eg er nødt til å stole på Guds kraft og ikkje min egen forståelse.

English EN Norwegian NO