Oppstarten av Ships DTS

YWAM Ships DTS for april kvartalet begynte denne helgen etter 1 måned med forberedelser for oss som stab. Vi hadde ankomst på torsdag og velkomstseremoni på fredag. Vi har 9 studenter på denne DTSen og eg bor på rom med alle 3 guttene. Etter kun 2 dager kan eg allerede sei at dette er ein kjernegjeng! For ein fantastisk gruppe mennesker. Eg gleder meg enormt til kordan dette eventyret kommer til å bli.

Forberedelser for DTS

I forkant av oppstart hadde vi 2 uker med ledertrening og 1 uke med forberedelser. Her i Kona er det fullpakka med kvalitetsundervisning ettersom University of the Nations er her. Vi hadde ein uke ledertrening sammen med heile UofN, og ein uke her nede på Ships basen. Eg er så takknemlig for å få god oppfølging i forkant av oppstart.

Lederteamet for skolen eg er med på består av totalt 6 stab, derav 4 mennesker som har tilbragt over 5 måneder sammen på YWAM Liberty (inkludert meg). Vi fant fort tonen, men disse ukene har vi og brukt til å knytte tette bånd som lederteam og utforska kvarandres styrker gjennom «Cliftons Strengthsfinder» testen. Det var veldig interessant å finne ut ka som er mine talenter og å få råd til å kunne utvikle disse til styrker. Ikkje minst var det lærerikt å se kordan vi kan fungere bra sammen som ein gruppe.

Ledertrening med mange farger

Bursdag!

Eg blei 31 år på åpningsdagen for DTSen. Man skulle tro at min bursdag ville havne litt i skyggen, men det var ikkje tilfellet. Det var utrolig mye god oppmerksomhet både fra fjærn og nær. Spesielt takknemlig var eg for alle som bestemte seg å gi meg gaver og kort. Det skal ikkje mye til for å gjøre meg glad, men når eg i tilleg får lakris og sjokolade blir eg ekstatisk!

Det var arrangert ein 4x bursdagsfest forrige helg ved bassenget. Vi hadde pool party med glowsticks, ballonger og costco kake! Kanskje den beste bursdagsfesten eg har hatt nåken sinne.. I tillegg tilbydde mamma seg å spandere ein liten fest på dagen med is og «nonstop» (m&m). Dette handla vi inn i forkant, men vi fant ikkje et godt tidspunkt å planlegge det inn på ettsom dagen hadde et ganske tett program. Men heilt på tampen klarte jaggu heile gjengen å sette sammen ein liten overraskelsefest for meg. Vi har bare vært sammen i litt over et døgn og allerede er det enhet og glede blant oss.

For ein gjeng! Overraskelsefest av mine DTS studenter og ledere 🙂
English EN Norwegian NO