Om Papua Ny Guinea og meg – VIDEO

Ungdom i Oppdrag Medical Ships har laga ein kort video om ka som gjør Papua Ny Guinea så spesielt og ka vi med YWAM Liberty kan gjøre for å hjelpe dette landet. Igjen er eg i filmen, ganske mye, siden det er eg som snakker. Eg er ikkje vant med å være foran kameraet men siden eg har begynt på denne reisen har det skjedd oftere og oftere. I tillegg til mitt fjes har Maarten redigert inn mange fine klipp fra PNG som gjør filmen knall. 

Denne filmen er laga i forbindelse med #krusseaksjonen19 som i år skal samle inn penger til YWAM Liberty. Det er et utrolig kult prosjekt og vi ombord er utrolig takknemlig for alle som tenker på oss og som vil være med å bidra til dette arbeidet.

I tillegg har Maarten finjustert filmen eg laga om vannfilter prosjektet. Den er nå mye bedre, spesielt med den nye slutten der de lokale ungene takker barna i Norge med sang, den tradisjonelle Bougainville klappen og den ukonvensjonelle Eivind «yeeey»en. Enjoy 🙂 

 

English EN Norwegian NO