Resultat av bibelprosjektet

Eg vil med ein gang sei tusen hjertelig takk til alle som har vore med å støtte meg i dette prosjektet. Eg er overvelda av responsen eg har fått, og sammen har vi skaffa bibler til over 100 personer! Eg har fått gleden av å dele ut over 30 bibler personlig, og de som mottok var utrolig takknemlige og satte veldig stor pris på bibelen sin. De aller fleste hadde ingen bibel i det heile tatt, mens absolutt ingen hadde bibelen på sitt lokale språk (Pidgin).

I Papua Ny-Guinea fekk vi kjøpt inn 60 bibler på Tok Pisin! 24 av disse endte opp på YWAM Liberty, der eg fekk gitt ut 17 stk til mannskapet ombord. De er ombord som frivillige og betaler for egen kost og losji, sånn som er vanlig i YWAM. Mange har derimot ikkje hatt nåke grunntrening, sånn som ein DTS, og skipet fungerer derfor som ein disippelgjøringsplass med morgensamlinger og lovsangskvelder. Eg fekk se mye vekst hos mannskapet mens eg var der, og med kvar sin bibel fekk de ein ekstra boost! Seinere blei 36 bibler kjøpt inn og gitt til YWAM PNG slik at de kan distribueres til lokale under medical outreaches.

På Salomonøyene kjøpte eg inn 49 bibler på Solomon Pijin og 2 nye testamenter på et lokalt stammespråk. Eg fekk gitt ut 7 bibler til de lokale på basen og resten er tiltenkt å gies til den lokale DTSen og til bibelskolen som skjer ut på høsten.

Igjen, tusen takk for all støtte! Det er så utrolig godt å kunne utgjøre ein liten forskjell i mennesker sitt liv 🙂 

 

English EN Norwegian NO