YWAM PNG

Eg er nå komt tilbake til Papua Ny-Guinea og har mønstra på det siste skipet for turen min: M/V YWAM PNG. Her skal eg være med på årets siste outeach til Central Province som dedikert fotograf, nåke eg gleder meg veldig til! I tillegg til meg har 9 andre nordmenn komt spesifikt for å være med på denne turen, så vi er ein heil gjeng ombord. Dette blir ein avrunding for reisen min til PNG med meir luksus enn eg har hatt på lenge, ettersom dette er et gammelt cruiseskip.

M/V YWAM PNG driftes av YWAM Townsville i Australia. Båten blei kjøpt i 2014 etter ein intensiv pengeinnsamling som et resultat av et stort steg i tro. Det som er ekstra kult er at myndighetene i Papua Ny-Guinea har vore med å sponsa store deler av skipet, og store bedrifter i PNG og Australia er med som hovedsponsorer. Det er et viktig arbeid for begge nasjoner, og store viktige møter blir ofte holdt ombord innimellom de medisinske outreachene.

Eg gleder meg veldig til å bli med ut til avsidesliggende landsbyer i andre deler av PNG. Dette blir første gang eg faktisk beveger meg med et skip etter 2 måneder ombord diverse, så det blir ekstra gøy 🙂

Ta ein titt på det flotte skipet eg er på!

English EN Norwegian NO