Om 1 uke reiser eg til Papua Ny-Guinea

Nå skjer det snart! Det eg har jobba mot de siste månedene er rett rundt hjørnet. Onsdag neste uke går flyet mitt til Papua Ny-Guinea og etter 41 timer er eg framme i Kimbe på øyen New Britain. Eg skal være i landet i 12 uker og jobbe som frivillig for YWAM Medical Ships.

Velkommen til denne websiden! Her har eg skreve litt om ka eg er på vei til å begi meg ut på og eg vil skrive om det som skjer underveis. Meld deg gjerne opp på nyhetsbrevet, så vil du bli oppdatert underveis på epost.

Kort fortalt skal eg reise til Papua Ny-Guinea og jobbe med Ungdom i Oppdrag på deiras Medical Ships som leverer helsehjelp til avsidesliggende landsbyer i kystregionene. Her skal eg være med å hjelpe til med det eg kan, bli kjent med kulturen og være med å pønske ut lure måter å gi reint drikkevann til landsbyene. Sammen med Justice Water får eg være med å dele ut vannfilter som kan hjelpe mange mennesker til å få reint vann.

Visste du at Papua Ny-Guinea er et av verdens minst utviklede land når det kommer til vann, sanitær og hygiene?

I Kimbe skal eg mønstre på båten MV Pacific Link som skal være heimen min de neste 6 ukene. Vi skal reise rundt til avsidesliggende landsbyer og hjelpe de lokale. Deretter reiser eg til Port Moresby der eg skal være i 4 uker for å hjelpe til på båten MV YWAM Liberty. Den ligger då i tørrdokk for å gjøre arbeid til 5 års klassifiseringen. Tilslutt reiser eg med MV YWAM PNG på den siste outreachen for året før eg reiser heim til jul.

Eg gleder meg veldig til å reise ned og hjelpe til med å drive verdenen fremover til et bedre sted å leve.

Les meir om Papua Ny-Guinea, YWAM Medical Ships, Justice Water og meg.

English EN Norwegian NO