Med fulle seil mot Salomonøyene!

Sjøl om verdenen står på hodet er planen fremdeles å reise tilbake til Salomonøyene i august. Eg er veldig spent på å reise ned igjen for å dedikere 2 år der nede. Eg har liksom hoppa litt rundt omkring de siste 3 årene, men nå kjennes det veldig positivt ut å kunne lande på Salomonøyene og fokusere på arbeidet der.

Eg har allerede snakka mye om samfunnstransformasjon, og det er et stort fokus der nede. I tillegg har eg snakka mye om å bore vannbrønner og reint vann, og det er et aent stort fokus der nede. Det eg ennå ikkje har snakka om, ein stor drøm som eg har hatt lenge, er å seile ut til de øyene i ein seilbåt for å kunne bore brønner og undervise i samfunnstransformasjon. Vi har ingen seilbåt ennå, men alt til sin tid. Sammen med YWAM Solomons bærer eg denne visjonen, og eg skal gjøre alt eg kan for å bevege meg mot det målet.

Det er heilt sprøtt at alt kommer sammen på Salomonøyene. Alle drømmene mine på ett sted:

  • Å bore vannbrønner og gi reint vann
  • Å kunne drive med transformativ samfunnsutvikling
  • Å kunne reise rundt med dette i ein seilbåt.

Sjøl om vi ennå ikkje har ein seilbåt på Salomonøyene skal eg gjøre alt eg kan for å gjøre meg klar til den dagen båten kommer. Det første steget er sånn sett enkelt: Eg må lære meg å seile. Eg har lekt litt med seilbåt før, men å være kaptein og skipper av ein båt krever mye meir enn det eg kan nå. Så denne helgen skal eg ta eg kurs i seiling i Stokke. Programmet dekker RYA Day Skipper og ICC sertifikatet som er ein god introduksjon til seiling. Videre finnes det fleire kurs, men før eg kan få nytte av de så må eg ha meir erfaring i seilbåt. Så om du har ein seilbåt eller har kontakter så må du gjerne ta kontakt. Eg stiller gjerne opp som mannskap 🙂

English EN Norwegian NO