Oppdatering! Neste steg i Stillehavet

Hei alle sammen! Nå er det lenge siden sist oppdatering og mye har skjedd. Faktisk er det alt for mye til at eg i det heile tatt skal gå inn på det. Men eg kan sei det som så at DTSen er full av livsforvandlende undervisning og ikkje minst tid til å prosessere det eg har lært. Fokuset er kun på å lære Gud å kjenne og kordan det ser ut i mitt liv – i 3 måneder.

Outreach

Om kun to uker er undervisningen over og vi skal igang med den praktiske delen der vi skal ut og sette til verks det vi har lært – i to måneder. Det blir som ein korttidsmisjonstur der vi har fokus på både evangelisering og hjelpearbeid. Eg reiser med et team som skal være her på Salomonøyene, nærmere bestemt Western Province i ein måned og høylandet her på Guadalcanal i ein måned. Eg veit veldig lite detaljer utenom det, men eg gleder meg veldig!

Neste steg

I slutten av juni er DTSen over og då begynner det neste steget her i Stillehavet. Då tar eg et kort hopp over til nabolandet, Papua Ny Guinea, og mønstrer på skipet YWAM Liberty! Det blir min heim i minst ett år fremover. Der skal eg jobbe med å lede alt ikkje medisinsk arbeid som skjer i landsbyene og som ein leder ombord. Eg får jobbe med distribusjon av vannfilter og eg har mulighet til å utvikle fleire konsepter rund reint vann.

Det er utrolig spennende og litt skummelt å ta dette neste steget. Eg fryder meg over å endelig få jobbe konkret i retning reint drikkevann som eg har drømt om siden eg var 16 år, og det føles rett å bli her nede i Stillehavet i ett år til. Det kommer nok til å bli tøft, og eg kommer garantert til å savne Norge, men dette handler om nåke mye større enn kun meg sjøl.

Misjonær

Det betyr at eg blir ein misjonær utsendt fra UiO Norge. Eg har i første omgang sagt ja til å jobbe i ett år ombord YWAM Liberty, men det kan fort bli lenger. Eg er innstilt på å fortsette å jobbe som misjonær så lenge det er mulig og fortsette å jobbe der eg kjenner meg kalt.

Eg ser for meg å bli i Stillehavet i mange år til, men eg er åpen for kor eg skal være. Eg ser ikkje bort ifra at eg kommer tilbake til Salomonøyene ein gang i fremtiden.

Støtte

Som misjonær kommer eg til å være avhengig av støtte, både økonomisk og i bønn. Dersom du har lyst til å være med på å støtte meg økonomisk har eg laga ein ny side med meir informasjon på andaas.net/stotte.

Send meg gjerne ein mail til andaas@outlook.com dersom du har spørsmål eller ønsker å høre meir 🙂

English EN Norwegian NO