Takk for i år !

Hei alle flotte kjære mennesker som tar seg tid til å lese dette! Eg ønsker deg og dine ein gledelig og velsigna julehøgtid. I skrivende stund sitter eg i hytta på fjellet i Norge, langt vekke fra YWAM Liberty og Papua Ny Guinea. Eg er heime på ein liten juleferie før eg peker nesen nedover igjen rett etter nyttår. 

Eg har tenkt mye på å skrive nåke veldig lenge nå, men kvar gang eg har starta så har det stoppa opp. Det er vanskelig å sette ord på ka eg har opplevd i det siste, for det har rett og slett vært for mye. Det har vore enormt travelt og lite tid til å stoppe opp og reflektere over det eg går igjennom. Nå, endelig, har eg tid og eg vil gjerne dele nåken tanker med deg.

Årets høydepunkt

Mamma spurte meg om ka årets høydepunkt har vært og det var enormt vanskelig å sette fingeren på. Eg kan ikkje peke på ett konkret punkt som årets høydepunkt, men eg har utrolig mange ting eg er takknemlig for!

Eg er enormt takknemlig for alt eg har fått oppleve dette siste året. Det har vært et år ulikt nåke aent eg har gjort tidligere. Eg har sluppet alt eg hadde i hendene i Norge og meir eller mindre flytta til andre siden av jordkloden. Eg digger eventyr og dette siste året har vært mitt livs største!

Eg er takknemlig for alle stedene eg har vært og for alle folkene eg har møtt. Eg har vore på steder der ingen turist har vært på før, eg har sett uberørt vakker natur og eg har truffet ekte mennesker som lever et liv som er tilnærmet ubemerka av påvirkninger utenfra. Eg har møtt likesinnede frivillige der vi har delt liv og hjertesukk. Å stå skulder til skulder i et sånt arbeid er utrolig spesielt.

Eg er så takknemlig for deg! For alle som leser mine nyhetsbrev og innlegg på nettsiden min, for alle som støtter meg med penger, bønn og samtale. Eg setter sånn pris på at vennskap og partnerskap kan holdes og utvikles. Eg er priviligert som kan dele livet mitt så enkelt fra andre siden av jordkloden, og å høre at det gjør inntrykk på folk gjør alt verdt det. 

Eg er takknemlig for all tiden eg har hatt til å lære meir om Gud og meg sjøl. Dette var spesielt på Salomonøyene, men det er og ein kontinuerlig prosess. Det å kunne ha 5 måneder med få andre ting på tidsskjemaet enn å lære har vært ein velsignelse.

Eg er takknemlig for alle utfordringer eg har stått i. For alt eg har lært både på godt og vondt. Det er gjennom utfordringer vi vokser og blir sterkere. Eg har sett, gjort og lært utrolig mye dette siste året. Eg har jobba hardere enn eg nåken sinne før har gjort, men eg har og lært mye meir enn eg nåken gang før har.

Tilslutt er eg enormt takknemlig for å være så priviligert å komme fra Norge. Vi har det utrolig bra her og bare å være istand til å kunne reise jorden rundt for å jobbe frivillig på et skip er jo igrunn litt sprøtt. Eg er avhengig av mine landsmenn som støtter meg økonomisk, og at vi kommer fra ein sånn kultur som gjør sånt mulig er ein stor velsignelse.

Takk for et fantastisk år alle sammen, og god jul! 🙂

 

English EN Norwegian NO